Diensten

Wij ontwikkelen voor u uw website. Voor een nieuw ontwerp werken wij samen met diverse ontwerpers, die op dit vlak de beste kwaliteiten in huis hebben.

Voor de implementatie van uw site maken we gebruik van Open Source Software. Voorbeelden hiervan zijn de Content Management Systemen Joomla en Wordpress.

Soms zijn uw functionele wensen zo specifiek, dat bestaande uitbreidingen niet toereikend zijn. Of ze zijn gewoonweg niet goed genoeg geschreven, of niet uit te rusten met uw eigen huisstijl. In die gevallen schrijven we maatwerkapplicaties die voldoen aan alle eisen en naadloos aansluiten op het CMS waarin uw site gebouwd is.

Naast websites met statische of dynamische content, kunnen wij ook de implementatie van een webshop voor u doen. Dit kan binnen een cms, zoals Joomla of Wordpress, of als losstaande webshop.

Met een Content Management Systeem kunt u zelf uw website gaan voorzien van nieuwe content. Om hierin uw weg te vinden, kunnen we u bijstaan met een training of workshop bij u op locatie.

Wanneer uw website klaar is, betekent dat niet, dat wíj er ook klaar mee zijn. Een website moet onderhouden worden. Het cms moet updates krijgen om de veiligheid te waarborgen. Wij bieden u hiervoor een onderhoudscontract aan.

Uw site hosten wij graag voor u bij een van onze hosting partners, Byte of Hostflex. Beide hosters hebben uitgebreide ervaring op het gebied van veiligheid, snelheid en serverconfiguraties afgestemd op de CMS'en waarmee wij werken.

U kunt uw klanten informeren over uw bedrijf, diensten of producten met een nieuwsbrief. Wij kunnen uw e-mail marketing geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen met Mailplus. U kunt koppeling maken met uw website, door uw nieuwsberichten te laten mailen.

Uw site migreren van het niet meer ondersteunde Joomla 1.5 / 2.5 naar de lange-termijn-ondersteunde versie 3.x? valstar media regelt het voor u. Maar ook migraties vanuit andere omgevingen kunnen wij voor u verzorgen.

heldesk valstar media

  • Tel: 06-42400699
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.